Известие

Collapse
No announcement yet.

Картер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Картер

Здравейте, искам да ви попитам на някой дали се намира картер за Алфа 164, бензин 2-ка, 91г.
    Ако може да ме ориентирате какви пари, предполагам трудно се намира, но спуках сега и трябва да се оправи :/ Не ги разбирам нещата, така че колкото се може повече информация да ми дадете
    Nissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp

Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91

като цена от 50 до 100 ,иначе може и да се залепи но зависи колко е спукането,ако е много може лепенето да излезе повече от друг картер а и може да не стане заварката от раз и хоп -още един ден без кола
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Ами по принцип съм навит да си взема направо нов, да знам, че е както си трябва. Нови от разни магазини предполагам няма как да намеря, само втора ръка или се бъркам?

Comment

за втора употреба говоря
        sigpic

Comment

Е така ме устройва, важното е да няма проблеми, смисъл да не е спукан. Като тегло колко е г/д евентуално ако го намеря да ми го доставят?

Comment

10 тина кила предполагам,тея в еконт вече искат да се плаща и опаковането,значи двигател от главата надолу/без главата -84 кг с опаковки,застраховли и тн -65 лв с еконт
            sigpic

Comment

На теб намира ли ти се картер?

Comment

не замина с двигателя,пусни си тема че купуваш и ще намериш,има няколко 164 на части
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gocktherock Покажи съобщение
                  На теб намира ли ти се картер?
                  Ако не намериш здрав втора употреба - най-добре си намери сервиз и заварчик - да го свалят, да го заварят веднага и да го монтират. Тъй като имах подобни приключения (като впоследствие си намерих здрав втора употреба от колега от Бургас) - имам такъв харабийската пукнат и заварен сравнително читаво. Но мнооого леко сълзи, а и е от Суперка от 1995г. Принципно мога да ти го дам ако ще ти свърши работа - дори временно (мисля, че много малко му трябва да се доизпипа на макс), докато си намериш читав.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

аз бях пукнал на 156 и при мен се получи с втора заварка но им върнах колата да си го оправят и от втория път стана ок,само дето си загубих още един ден без кола
                    sigpic

Comment

Така е и при мен. Ще трябва и на моя оригиналния малко да се допълни съвсем лека пукнатинка, останала от преди. И може дори да не струва нищо - и да мине като рекламация, ако човека си го помни...
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
                      X